Published On: lun, Oct 8th, 2012

Saracii Brailei sunt din nou amanati

Share This
Tags

* Datorita introducerii unor noi categorii de beneficiari pe lista ajutoarelor sociale sociale, distribuirea acestora a fost iarasi amanata *

Distribuirea ajutoarelor alimentare care trebuia sa se faca incepand cu data de 8 octombrie a fost amanata pana cand institutiile care gestioneaza vechile dar si noile categorii de beneficiari vor reactualiza listele si le vor trimite catre Consiliul Judetean.

Dupa decizia Guvernului din 28 septembrie de a modifica hotararea privind beneficiarii de ajutoare alimentare noile categorii de persoane care vor beneficia de acest tip de ajutor sunt persoanele care au pensie de invaliditate, veteranii, vaduvele de razboi, persoanele persecutate politic.

Ajutoarele pentru fiecare persoana vor fi insa mai putine deoarece cantitatea totala va ramane aceeasi la nivelul judetului dar va fi reimpartita catre toate categoriile de beneficiari. 

In prezent Consiliul Judetean asteapta listele reactualizate de la institutiile abilitate pentru a putea incepe distribuirea. Edilul sef spera ca aceasta sa fie saptamana viitoare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-