Published On: joi, Oct 18th, 2012

Saptamana Europeana a Democratiei Locale

Share This
Tags

* In cadrul evenimentului anual European, toate cele 47 de state membre ale Consiliului European organizeaza evenimente publice, cu scopul de a promova si incuraja participarea democratica la nivel local *

Editia din acest an are ca tema “Rolul presei si al societatii civile in promovarea drepturilor omului si actiunilor culturale”.

Primaria Municipiului Braila organizeaza in data de 19 octombrie, incepand cu ora 11.30, la Teatrul „Maria Filotti” expozitie de fotografie, concurs de desene si dezbateri dedicate Saptamanii Europene a Democratiei Locale, in conformitate cu Programul Manifestarilor Culturale, Artistice, Educationale si Sportive pe anul 2012.

In Foaierul Mic al Teatrului „Maria Filotti”, Primaria Braila organizeaza dezbaterea pe tema „Drepturile omului si respectul fata de cultura”, la care participa reprezentanti ai: Asociatiei Pro Democratia Club Braila, Centrului de Informare Europe Directe Braila, Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu National Braila, Institutiei Prefectului, Centrului European de Informare si Dezvoltare Braila si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei Centrul Local Braila.

Concursul de pictura se adreseaza elevilor de clasa a IV-a ai }colilor „Fanus Neagu”, „Aurel Vlaicu” si „Sf. Andrei”.  Lucrarile pot fi vizualizate joi, 18 octombrie 2012, incepand cu ora 16.00.

In data de 19 octombrie, la ora 11:30 va avea loc premierea concursului de desen, urmand ca de la 11:40 sa aiba loc dezbateri pe tema „Drepturile omului si respectul fata de cultura”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-