Published On: lun, Oct 1st, 2012

Sanse egale pentru cetateni

Share This
Tags

* In cadrul festivitatii de deschidere a noului an universitar primarul a vorbit despre nivelul scazut al persoanelor cu studii superioare din Romania

Cu prilejul deschiderii noului an universitar primarul Aurel Simionescu a tinut un discurs despre calitatea invatamantului universitar din tara si a oferit cateva sugestii. Acesta a scos in evidenta faptul ca Romania este una din tarile cu cel mai scazut procent de persoane cu studii superioare la mia de locuitori. “Cifrele sunt seci si nu au conotatii nici sentimentale nici partidice.” a declarat Aurel Simionescu. Primarul considera ca in prezent exista o tendinta de diminuare a invatamantului superior. “Am pus si pun intrebarea de ce avem aplicarea inspre a diminua invatamantul superior.” a adaugat acesta.

Edilul vrea sa fie data o sansa celor care vor sa faca studii superioare pentru ca exista in continuare nevoie de cadre cu studii superioare. Sansa tinerilor de a se pregati la un nivel superior nu trebuie diminuata. Primarul a facut apel la decanul Facultatii de Inginerie sa transmita mesajul acesta mai departe si in Galati “Demersul vizavi si de Braila si mesajul care trebuie transmis si la Galati este acesta: Trebuie ca in Romania sa dam in continuare sanse tinerilor pentru a se pregati la un nivel superior”.

Edilul sef a incheiat printr-un citat al unui personalitati acela ca “ Un stat bun e cel care ofera sanse egale fiecaruia dintre cetatenii lui.”

Comentarii

comentariu

About the Author

-