Published On: lun, Oct 29th, 2012

S-a desemnat echipa PDL-FC-PNTCD Braila pentru Parlament. Candidatii ARD mizeaza pe tinerete, dinamism si schimbare

Share This
Tags

* Alianta România Dreapta Braila si-a desemnat candidatii pentru Alegerile Parlamentare care vor avea loc pe 9 decembrie *

Candidatii Aliantei Romania Dreapta pentru Camera Deputatilor, au ca medie de varsta cifra de 35, alianta mizand se pare pe puterea de munca si entuziasmul tinerilor braileni. Ii prezentam pe cei cinci candidati la fotoliul de deputat. Marian Fusea, în colegiul 1  are 31 de ani si este actualmente consilier municipal PDL,  de profesie economist. Alexandru Nazare, candidat în colegiul 2 are 32 de ani si este presedintele filialei judetene a PDL. Nazare a fost Ministru al Transporturilor în Guvernul Mihai Razvan Ungureanu, doi ani secretar de stat la Transporturi si la Finante si fost europarlamentar. Daniel Mitrofan, candidat în colegiul 3 are 44 de ani, consilier municipal PDL, este presedintele filialei municipale PDL. Silviu Bulgaru, candidat în colegiul 4 are 35 de ani, de profesie economist. Marius Terzea, candidat în colegiul 5 are 32 de ani, este presedintele filialei judetene a partidului Forta Civica, fiind economist. Cei doi candidati la senat, coincidenta, au aceeasi varsta si sunt oameni de afaceri.

Lucian Ivan, candidat la Senat în colegiul 1 are 54 de ani, antreprenor.

Mihai Stefanescu, candidat la Senat în colegiul 2 are 54 de ani, presedintele filialei judetene a partidului Noua Republica, antreprenor.

“ Venim în fata brailenilor cu cea mai tânara si dinamica echipa pentru Parlament. Sunt mândru sa candidez alaturi de tineri de succes, profesionisti, care au construit firme importante în Braila si au creat si mentinut sute de locuri de munca. Ei au facut pentru acest judet ceea ce politicienii USL, care îl conduc de peste 20 de ani, nu au fost în stare sa faca, au generat valoare si prosperitate. Sunt oameni muncitori, cinstiti, care nu au facut bani lucrând cu statul si care au decis sa ia atitudine si sa se implice. La fel ca majoritatea brailenilor, nu se simt reprezentanti de politicienii fara viziune care au reprezentat Braila în Parlament si care considera ca puterea li se cuvine.  Un oras care putea fi acum un centru prosper de comert si afaceri a ajuns sa fie dominat de saracie, somaj si subdezvoltare. Împreuna trebuie sa repunem Braila pe calea cea dreapta, precizeaza copresedintele Aliantei România Dreapta Braila, Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-