Published On: joi, Oct 11th, 2012

Romania intalneste Turcia la Istambul

Share This
Tags

Echipa nationala a Romaniei va intalni Turcia, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul si Olanda, marti, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

Partida dintre echipa nationala a Turciei si reprezentativa Romaniei, din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014, va fi condusa de o brigada de arbitri din Anglia, avandu-l la centru pe Howard Webb.

Mircea Sandu a afirmat ca Romania poate castiga grupa si sa se califice la Cupa Mondiala din Brazilia daca va strange pana la finalul campaniei peste 22 de puncte. “Suntem intr-o grupa cu zece meciuri si 30 de puncte in joc. Ca sa avem o sansa a calificarii trebuie sa facem un minim de 22 de puncte. Asta ar insemna locul doi. Tot ce este peste 22 de puncte ar putea insemna locul intai. Dupa locul doi, urmeaza barajul. Avem un proiect care a inceput anul trecut, avem un obiectiv clar fixat, acela de a forma o echipa pentru 2016”, a explicat Sandu.

Pentru partida cu Olanda, care se va disputa marti, s-au vandut in jur de 40.000 de bilete iar in partifa de la Istanbul, contra Turciei, Romania va fi incurajata de aproximativ o mie de fani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-