Published On: mie, Oct 31st, 2012

Retinuti pe ordonanta pentru infractiuni de furt

Share This
Tags

Ieri, judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au efectuat o perchezitie la domiciliul unui barbat de 27 ani, liberat din Penitenciarul Braila, in luna septembrie 2012. {n boxa din subsolul blocului, care ii apartine, au fost gasite un numar de 15 telefoane mobile, diferite marci, si 32 de cartele telefonice.

Politistii i-au probat ca este autorul unui furt calificat comis in noaptea de 25 spre 26 octombrie. Atunci, prin spargerea unui geam termopan si fortarea unei usi interioare, braileanul a patruns si a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin de telefonie mobila, situat pe Calea Calarasilor. Prejudiciul este in valoare de 18.500 lei si a fost recuperat in proportie de 95 la suta. Tanarul in cauza a fost retinut pe baza de ordonanta, pe o perioada de 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, urmand sa fie prezentat Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

De asemenea, au fost depistati trei tineri braileni, cu varste cuprinse [ntre 20 si 25 ani. Acestora li s-a stabilit ca au comis un numar de sase furturi calificate si o tentativa la furt calificat. Faptele au fost comise in perioada 1 – 23 octombrie 2012, pe timp de noapte, prin efractie, din boxe situate la subsolul unor blocuri situate pe bulevardul Dorobantilor, Calea Calarasilor si strazile scolilor si Grivita. Prejudiciul total cauzat este in valoare de 4.242 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-