Published On: lun, Oct 15th, 2012

Rectificari bugetare la sfarsit de an

Share This
Tags

* Premierul asigura bugetul institutiilor publice pana la finele anului 2012 *

Primul ministru Victor Ponta a intervenit in cadrul unei emisiuni televizate pentru a lamuri situatia incerta a bugetului alocat institutiilor publice. Acesta acuza Guvernul PDL pentru faptul ca au realizat si aprobat un buget, care nu acopera anul 2012 in totalitate.

“Asa cum a fost construit, bugetul nu ajungea pana la sfarsitul anului, dar prin rectificare asiguram functionarea institutiilor publice pana la sfarsitul anului. Realocam bani din doua directii: incasari imbunatatite la ANAF si din finalizarea licitatiilor pentru freceventele de 4G. Nu am taiat nicio investitie reala, vorbim de terenuri in panta si piscine. Lumea sa inteleaga ca guvernul PDL a bugetat Romania doar pana la 1 noiembrie”, a declarat Victor Ponta in cadrul unei emisiuni televizate.

Premierul asigura astfel bugetul de functionare a institutiilor publice pana la finele anului 2012. In ceea ce priveste bugetul pentru anul viitor, este posibil ca acesta sa intre in dezbatere publica dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-