Published On: Soare, Oct 21st, 2012

Recompensa pusa pe capul “Copanikai”

Share This
Tags

* Dupa ce eleva agresoare a scandalizat o tara intreaga cu cruzimea de care a dat dovada, un grup de persoane ofera 2.000 de lei pentru cel care o umilileste si o maltrateaza pe “Copanika” *

Site-urile de socializare sunt pline de mesaje impotriva Angelicai Steluta, alias “Copanika”, care a socat opinia publica cu agresivitatea de care a dat dovada, atunci cand a batut-o, a scuipat-o si a obligat-o sa-i pupe picioarele pe Iulia.

Pentru cel care o va umili si maltrata pe Copanika, un grup de persoane este dispus sa ofere suma de 2.000 de lei. Pentru a intra in posesia banilor, “fericitul castigator” trebuie sa trimita dovada la adresa de e-mail tudi.marianagmail.com.

“Reprezint un grup de persoane care am fost miscati de agresiunea Copanikai, impotriva acelei fete nevinovate si am decis sa punem mana de la mana si sa oferim o recompensa de 2.000 ron, acelora care o vor umili si o vor maltrata pe aceasta in public. Sa o fimeze si sa ne trimita dovada”, a spus reprezentantul grupului.

Chiar daca “Copanika” a gresit in momentul in care a decis ca poate sa isi faca singura dreptate, cel care este dispus sa ofere o suma de bani pentru a filma o scena de cruzime, nu este mai departe de aceasta si de complicea sa. Organele de cercetare penala sunt singurele in masura sa stabileasca ce pedeapsa merita adolescenta care si-a batjocorit “prietena” din gelozie.

La fel ca si in cazul elevei agresoare, legea il va pedepsi pe care va da dovada de o asemenea cruzime. Cazul “Copanikai” se afla deja in atentia autoritatilor locale, care nu vor trece cu vederea fapta comisa de aceasta.

“In cauza a fost intocmit dosar penal care va fi inaintat catre parchet”, au declarat reprezentantii legii.

Pe langa decizia de exmatriculare fara drept de inscriere in Liceul Economic “Ion Ghica”, Angelica Stetuta Dima asteapta decizia organelor de cercetare penala, in ceea ce priveste pedeapsa pe care aceasta urmeaza sa o primeasca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-