Published On: Soare, Oct 21st, 2012

Protectia Copilului implicata in procese

Share This
Tags

* La Tribunalul Braila au fost inregistrate, in ultima zi a saptamanii trecute, trei dosare, in care este implicata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila * Institutia care protejeaza drepturile copilului a reclamat opt persoane, printre care si seful Complexului de tip familial pentru Copii cu Dizabilitati “Surasul copilariei” * Conducerea DGASPC Braila cere instantei de judecata sa intervina in schimbarea plasamentului *

Vineri, 19 octombrie, la Tribunalul Braila au fost depuse trei dosare de catre conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Braila. Institutia a reclamat In instanta sase persoane, cerand luarea masurii de Inlocuire a plasamentului minorilor aflati in grija respectivilor parati.

Este vorba de dosarele care au numerele de Inregistrare 5528/113/2012, 5529/113/2012 si 5530/113/2012, obiectul fiind plasament inlocuire masura. Partile implicate in aceste dosare sunt, pe de o parte, DGASPC Braila, in calitate de reclamant, iar, pe de alta parte, opt persoane, in calitate de parati. Acestia din urma sunt: Ana Maria Taparjan, Eduard Tudor, Marioara Sisiu, Ioana Mocanu, Vasile Mustafa, Marcela Curte (fosta Memet), Codin Memet si seful Complexului de tip familial pentru Copii cu Dizabilitati “Surasul copilariei” Braila. Termenul de judecata In cazul acestor dosare este joi, 8 noiembrie 2012.

Complexul de tip familial pentru Copii cu Dizabilitati “Surasul copilariei” Braila asigura protectia copiilor si tinerilor cu dizabilitati, separati temporar sau definitiv de familiile lor. Serviciu este format dintr-un numar de zece apartamente de tip familial, integrate in comunitate. In acest complex este inclus sI Centrul de Plasament in Regim de Urgenta “Trandafir”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-