Published On: mie, Oct 3rd, 2012

Proiectul “Crestem in spiritul Dunarii”

Share This
Tags

* Sala de festivitati a Bibliotecii Panait Istrati va gazdui maine lansarea ofiiciala a proiectului “Crestem in spiritul Dunarii” al Asociatiei Clubul de turism Proilavia Braila *

Scopul acestui proiect este de a implica tineri din Braila ca voluntari in problemele mediului inconjurator.

Proiectul se deruleaza in perioada 10 septembrie 2012 – 10 februarie 2013 si este finantat de Comisia Europeana prin Agentia Nationala pentru programe comunitare in domeniul educatiei si formarii profesionale in cadrul programului Tineret in Actiune. Valoarea finantarii proiectului este de 4950 de euro.

Prin acest program Asociatia Proilavia si coordonatorul proiectului Lala Mircea Gabriel isi propune sa creasca gradul de constientizare privind protectia mediului inconjurator prin metode nonformale si de voluntariat ale tinerilor. Deasemenea prin implicarea a 25 de tineri in proiect vrea sa iI ajute pe acestia sa isi dezvolte abilitatile de a lucra in echipa prin participarea la 2 module timp de 2 luni.  Vor fi organizate campanii de informare privind importanta protejarii mediului menite sa stimuleze si creativitatea tinerilor implicati in proiect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-