Published On: vin, Oct 26th, 2012

Primarul este ocupat, iar angajatii primariei au program lejer.Dilaila la Primaria Bordei Verde

Share This
Tags

* In ciuda acuzatiilor aduse primarul, Vasile Georgel dezminte *

In urma cu doua zile, C. Florentin a trimis pe adresa redactiei ziarului “Infobraila” un mesaj, in care preciza ca primarul comunei Bordei Verde, Braila are alte prioritati si nu il intereseaza problemele cetatenilor.

“Ramas fara permis de conducere, primarul din Comuna Bordei Verde, Judetul Braila, isi permite sa plateasca sofer personal, in special pentru a-si putea desfasura celelalte activitati “amoroase”, in loc sa se ocupe de problemele locuitorilor.

Functionarii din Primarie beneficiaza de un program extem de lejer, deoarece Domnul primar Vasile Georgel, nu este prezent mai mult de o ora pe zi in institutie”.

Contactat telefonic, primarul, Vasile Georgel dezminte toate aceste precizari, sustinand ca sunt rautati din partea vre-unui contracandidat.

“Nu este nimic adevarat. Nu am platit nici un sofer. Am permisul suspendat pentru 30 de zile, pana astazi ca am calcat linia continua. Nici nu am mai pornit masina luna aceasta. Am venit la serviciu cu viceprimarul, nici vorba de sofer. Alte activitati in afara de cele de serviciu nu am. Am sotie, doi copii nu se pune problema de alte lucruri”, a declarat Vasile Georgel.

Primarul comunei Bordei Verde a tinut sa adauge ca a mai avut parte de astfel de minciuni si rautati aduse la adresa lui din partea contracandidatilor, insa el nu are nimic de ascuns.

Comentarii

comentariu

About the Author

-