Published On: lun, Oct 8th, 2012

Premiera “Cheek to Cheek”

Share This
Tags

* In aceasta seara la ora 20:00 va avea loc a doua premiera a Teatrului Maria Filotti din cadrul Festivalului “Zile si Nopti” *

Actorii teatrului Maria Filotti vor capta si in aceasta seara atentia publicului printr-o alta piesa in premiera dupa succesul inregistrat duminica seara de premiera “Sandros”.

Piesa “Cheek to Cheek” in regia Alexandrei Popescu este piesa de debut a acesteia in activitaea de regizor. Alexandra Popescu spera sa suprinda pe toata lmea cu aceasta productie la care a muncit impreuna cu echipa de care se simte foarte legata si despre care afirma ca “M-au facut sa ma simt foarte bine si pe parcursul repetitiilor si acum la final. Am o echipa de femei minunate. Barbatii sunt un pic in minoritate” Din distributie fac parte Liliana Ghita, Silvia Tariq, Emilia Mocanu, Emilian Oprea, Monica Ivascu, Catalina Nedelea, Claudia Bratu, Corina Bors. Regizorul s-a declarat multumit de amenajarea spatiului care nu a fost atat de simpla avand in vedere ca textul are peste 20 de spatii diferite.

“Sper sa va surprinda ceea ce vedeti diseara pentru ca este cu totul si cu totul diferit, alt gen de piesa”, a declarat Alexandra Popescu. Aceasta a precizat  ca este vorba de o poveste de dragoste dar de fapt esenta este un tablou cu diferite tipuri de singuratate. “Am lucrat cu mare drag, cred ca o sa-l tin minte toata viata tocmai pentru ca e debut. Am niste emotii infernale dar sunt sigura ca toata lumea se va ridica mult peste asteptari”, a mai adaugat regizorul.

Aceasta iI dedica spectacolul din aceasta seara fostului profesor de regie, Tudor Marascu despre care spune ca iI datoreaza tot ce a reusit sa faca in Teatrul Maria Filotti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-