Published On: Soare, Oct 28th, 2012

Ponta se pregateste de iarna, Primul ministru a cerut masuri drastice la deszapezire

Share This
Tags

* Premierul considera ca toate utilajele necesare pentru deszapezire trebuie sa fie pregatite din timp si sa fie disponibile la prima zapada *

In fiecare an, iarna a facut probleme judetelor care nu au fost pregatite din punct de vedere al gestiunii situatiilor de urgenta. Din aceasta cauza, primul ministru a cerut ca resedintele de judet sa isi ia toate masurile necesare pentru prevenirea inzapezirii si a izolarii anumitor localitati.

“Va rog sa luati legatura cu toate companiile private din domeniu, ma refer la distribuitorii de apa, gaze si electricitate. Vor fi localitati mai mici izolate.

As vrea sa cer autoritatilor locale si mai ales prefecturilor sa aveti utilajele pregatite in toata aceasta perioada. Nu vreau sa vad ca, dupa ce este zapada pe strazi, cautam de unde sa luam utilajele ca sa le punem in functiune”, a declarat Victor Ponta.

Primul ministru a realizat o videoconferinta cu autoritatile locale in care le-a cerut acestora sa grabeasca putin licitatiile cu firmele care se vor ocupa de deszapezire.

“Va rog, cand se termina licitatiile, sa vad si eu cat costa deszapezirea, sa vad ca zapada din Romania nu e mai grea decat in alte tari si de aceea costa mai mult. Ministerul de Finante trebuie maine sa ne confirme ca pentru aceasta problema importanta avem resursele necesare alocate”, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul videoconferintei cu autoritatile locale pentru stabilirea masurilor care se impun in vederea pregatirii pentru sezonul rece.

Comentarii

comentariu

About the Author

-