Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Politistii cauta un minor dat disparut de la domiciliu

Share This
Tags

La Inspectoratul de Politie Judetean Buzau, Serviciul de Investigatii Criminale se afla in lucru reclamatia privind disparitia de la domiciliu, din ziua de 22 august, a minorului Spirache Cezar Adrian, în varsta de 12 ani, din satul Tabarasti, comuna Galbinasi, judetul Buzau, dat în urmarire la nivel national.

Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca, la sfarsitul lunii august 2012, minorul s-a deplasat pe raza localitatii Tataru, comuna Dudesti, judetul Braila, fiind posibil sa se adaposteasca sau sa lucreze zilier pe la diferite ferme sau stane.

Minorul are 150 cm inaltime, corpolenta slaba, par saten, tuns scurt, ochi caprui, fara semne particulare iar la momentul disparitiei era imbracat cu o bluza de trening albastra, cu fermoar de culoare alb, la baza gatului, pantaloni negri, tip blue-jeans, iar în picioare purta o pereche de adidasi din piele de culoare maro.

Cine poate da relatii despre prezenta acestuia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie, ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-