Published On: joi, Oct 4th, 2012

Politistii braileni au pus in aplicare doua mandate de arestare

Share This
Tags

* Doi urmariti la nivel intenational au fost prinsi de politisti *

In dimineata zilei de 3.10.2012, la orele 6.00, politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu o echipa de luptatori din cadrul Serviciului de Interventie Rapida, i-au depistat la domiciliile lor pe brailenii Daniel N. de 20 de ani si Sergiu G. de aceeasi varsta.

Sergiu G. era cautat de politisti, deoarece pe numele lui a fost emis, la data de 26.09.2012, de catre Judecatoria Braila un mandat de executare a pedepsei de un an si 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de talhrie. Dupa depistare, a fost incarcerat in Penitenciarul pentru Minori si Tineri Tichilesti.

Celalalt brailean, Daniel N., era urmarit la nivel international, intrucat autoritatile judiciare din Spania au emis impotriva lui un mandat european de arestare, fiind condamnat la executarea pedepsei de 10 ani inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor.

Acesta a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati care a dispus retinerea lui, pe o durata de 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati. Urmeaza sa fie prezentat instanetei de judecata competente pentru emiterea mandatului de arestare preventiva provizorie in vederea extradarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-