Published On: mie, Oct 24th, 2012

Politistii braileni au fost medaliati la concursul de judo

Share This
Tags

* Ministerul Administratiei si Internelor a organizat un concurs de judo, care s-a desfasurat in perioada 16-19 octombrie * peste 80 de sportivi de la toate structurile m.a.i din tara au participat la concurs *

Din partea Inspectoratului de Politie Judetean Braila, au participat sase agenti. Toti politistii au ocupat locuri onorabile la aceasta finala a campionatului, la diferitele categorii ale concursului, atat la fete cat si la baieti.

La categoria 60 de kilograme, agentul principal de politie, Alina Ivanov a ocupat locul I pe pedium, iar la categoria de +60 de kilograme, agentul principal, Corina Pascal a castigat medalia de argint. La categoria 81 de kilograme peste 35 de ani, s-a facut remarcat agentul sef, Alin Olicenco, ocupand locul al II-lea pe podium. Medalii de bronz au obtinut agentul sef de politie, Emanuel Ion la categoria 73 de kilograme peste 35 de ani si agentul Ion Costea, coordonatorul echipei, la categoria +100 de kilograme peste 35 de ani. Mentiunea “Cel mai longeviv judoka al M.A.I a fost primita de agentul sef principal, Gheorghita Trica, ocupand locul al V-lea la categoria 90 de kilograme.

Toti castigatorii au primit premii, cupe, diplome si medalii din partea organizatorilor competitiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-