Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Podul de la Brailita mai are de asteptat

Share This
Tags

* Dupa ce s-au pierdut mai bine de 5 luni datorita contestatiilor, nici in ziua de azi nu au inceput lucrarile pentru podul de tramvaie *

 Chiar daca Curtea de Apel Galati a hotarat definitiv si irevocabil cine este castigatorul licitatiei pentru podul de tramvaie, lucrarile nu au inceput nici acum.

Primaria Braila a alocat 2 milioane de lei pentru realizarea acestui obiectiv, dar santierul inca nu a fost deschis. In continuare, in locul podului, putem sa vedem o groapa imensa, acoperita de vegetatie si de gunoaiele celor care locuiesc in zona.

In ciuda faptului ca primarul Aurel Simionescu declara cu putin timp in urma ca va preda amplasamentul si ca lucrarile vor incepe, cu mai putin de doua luni inainte de inceperea sezonului rece nu se vede nici cea mai mica intentie de a incepe lucrarile pentru podul de tramvaie. Oamenii care locuiesc in zona sunt nevoiti sa circule doar cu autobuzul si cu maxi-taxi, tramvaiele fiind nevoite sa intoarca in fata cimitirului “Sf. Maria”.

Podul de la Brailita mai are de asteptat, pentru ca odata cu venirea sezonului rece, nici o lucrare de constructie nu va mai putea fi realizata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-