Published On: vin, Oct 19th, 2012

Peste 200 de cereri depuse pentru motorina

Share This
Tags

Conform datelor furnizate de conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Braila, pana la aceasta data, la nivelul Centrului Judetean Braila al APIA,  au fost depuse 211 cereri de solicitare a ajutorului de stat prin rambursare a diferentei de acciza pentru motorina utilizata în agricultura, pe trimestrul al treilea din acest an.

Reamintim ca pana la finele acestei luni, potentialii beneficiari pot depune cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferentei de acciza pentru motorina utilizata în agricultur. Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre acciza standard si acciza redusa, stabilita la 21 de euro/1.000 litri, pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate în agricultura. Valoarea accizei decontate este, pentru anul 2012, de 1,2686 lei/litru de motorina.

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate în trimestrul respectiv, precum si de documentele prevazute de Ordinul MADR nr. 126/2010.

Comentarii

comentariu

About the Author

-