Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Pentru ca procurorii romani nu mai au competanta sa-l ancheteze, Secretarul Ambasadei Rusiei va fi judecat in tara lui

Share This
Tags

* Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 3 vor solicita judecatorilor transferul in Federatia Rusa a dosarului accidentului in care un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucuresti a accidentat o studenta din Braila *

Secretarul Ambasadei Rusiei la Bucuresti care a fost implicat in accidentul in urma caruia o studenta braileana se zbate intre viata si moarte are calitatea de diplomat si beneficiaza de imunitate de jurisdictie penala, civila si administrativa pe teritoriul României.

Pentru ca procurorii romani nu mai au competenta sa il ancheteze, instanta de judecata trebuie sa decida transferarea procedurii penale in Federatia Rusa.

Transferal procedurii penale, este dispus de instanta de judecata prin incheiere motivata, iar cererea de transfer este facuta de procurorul care efectueaza urmarirea penala.

Bacanu Madalina Luiza a fost accidentata duminica, 21 octombrie, de secretarul Ambasadei Rusiei la Bucuresti la intersectia strazii Ilioara cu Bld. Camil Ressu. Tanara in varsta de 19 ani se zbate intre viata si moarte la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”, avandu-i alaturi pe parintii sai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-