Published On: vin, Oct 26th, 2012

Pentru ca ploaia le-a distrus birourile, APIA isi renoveaza acoperisul

Share This
Tags

* Ultimul etaj al Palatului Agriculturii apartine in totalitate Agentiei de Plati si Interventie pentru agricultura * Apia va plati 150.000 de euro pentru lucrarile de reabilitare *

Chiar daca in urma cu aproximativ patru ani, Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura a primit 800.000 de lei, bani publici, pentru modernizarea spatiilor primite, la acoperis nu s-a gandit nimeni. Semnalul de alarma asupra starii deplorabile in care se afla acoperisul cladirii este tras de tiglele sparte si grinzile putrezite. Dupa ce apa care se infiltra prin acoperis le-a dat batai mari de cap, sefii de la APIA au luat initiativa. Vor cheltui 150.000 de euro, pentru un acoperis nou. Firma braileana “Repavil Cons” este cea care va efectua lucrarile de reabilitare, contra sumei de 697.110 lei. Schela este montata si inlaturarea vechiului acoperisul a inceput deja. Muncitorii care se ocupa de lucrarile de reabilitare spun ca noul acoperis va fi gata inainte de inceperea sezonului rece. “Avem mult de lucru si suntem cam grabiti, dar speram sa terminam pana se strica vremea”, a declarat un muncitor.

Dupa ani si ani de zile, in care birourile APIA s-au degradat din cauza infiltratiilor de la ploi, care se scurgeau direct prin acoperisul cladirii, s-au gasit si bani pentru a remedia aceasta problema.

Comentarii

comentariu

About the Author

-