Published On: mie, Oct 31st, 2012

Pentru ca in cinstea lor se ridica drapelul national, elevii olimpici si profesorii indrumator primesc burse de merit

Share This
Tags

* Elevii de performanta cu care se mandreste Judetul Braila impreuna cu profesorii indrumatori vor fi rasplatiti pentru efortul depus *

Elevii braileni au reprezentat cu cinste judetul Braila la diferitele concursuri la care au participat. Andrei Radu desemnat elevul anului a ocupat primul loc al podiumului la faza nationala a Olimpiadei de Informatica. Alaturi de profesorii indrumatori, elevii vor primi burse de merit din partea municipalitatii.

“Cred ca ar fi foarte bine sa promovam valorile din judetul Braila. Atat elevii de performanta cat si profesorii indrumatori ar trebui sa fie rasplatiti intr-un fel pentru munca pe care o depun”, a declarat Iulian Danielescu.

Problema burselor de merit a fost ridicata de candidatul pe Colegiul 2 la Camera Deputatilor, Vasile Varga, acesta spunand ca: “Ar trebui sa se acorde burse elevilor care au obtinut rezultate foarte bune in anul scolar precedent”.

Un alt consilier municipal care a fost in asentimentul liberalului Varga a fost Dorin Petrea, care a adaugat ca si cadrele didactice care au instruit elevii ar trebui sa fie premiati. Primarul a mentionat ca aceste burse vor fi acordate cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Comentarii

comentariu

About the Author

-