Published On: joi, Oct 25th, 2012

Pentru ca de trei luni nu si-au mai primit salariile, Angajatii CET ies din nou la protest

Share This
Tags

* Salariatii operatorului local de termoficare ameninta cu nou protest * In data de 2 noiembrie, cand se vor reuni intr-o sedinta toti actionarii de la cet, angajatii vor picheta in fata sediului *

In data de 2 noiembrie, actionarii de la CET se vor reuni intr-o sedinta ordinara, in care vor fi alesi membrii consiliului de administratie. Salariatii operatorului local de termoficare vor picheta in fata sediului in aceeasi zi, in speranta ca problemele pe care le are CET-ul in momentul de fata isi vor gasi rezolvarea. “O sa protestam din nou pe 2 noiembrie. Vrem sa aratam conducerii ca lucram si ca aducem bani societatii si cu toate astea nu ne primim salariile”, a declarat liderul de sindicat, Gheorghita Parlog.

Cei aproximativ 370 de angajati pe care ii mai are operatorul local de termificare nu si-au mai primit drepturile salariale din luna august. Dupa ce au protestat in fata sediului, iar 6 dintre ei au intrat in greva foamei, oamenilor li s-a promis plata integrala a salariilor restante. Au trecut mai bine de trei luni si buzunarele salariatilor sunt tot goale. “Nu stim cand o sa ne primim banii. Daca pana acum conducerea ne-a dus de nas ca primim banii azi, maine, acum ne spun ca luam salariul doar daca incasam banii de la populatie”, a adaugat liderul de sindicat.

Daca angajatii isi vor primi banii doar dupa ce se vor incasa restantele de la populatie, mai au de asteptat, pentru ca, sefii de la CET, concediaza tocmai oamenii care se ocupa de recuperarea acestor debite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-