Published On: lun, Oct 22nd, 2012

Pentru a diminua piata neagra guvernul vrea limitarea tichetelor Rabla la un singur voucher

Share This
Tags

* Numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi ar putea fi limitat la un singur voucher *

In prezent sunt acordate trei tichete dar conform declaratiilor premierului Victor Ponta acestea ar putea fi limitate la un singur voucher care sa fie folosit numai de propietarul masinii scoase din uz, nu si de catre intermediar.

“Programul Rabla este unul bun, singurul lucru pe care trebuie sa-l studiem este acela ca doar Romania a permis cumularea tichetelor. in alte tari propietarul masinii care se caseaza are un tichet pe care il foloseste pentru a-si cumpara o masina noua. in Romania s-a dezvoltat in ultima perioada un fel de piata neagra a tichetelor. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie un singur tichet, iar aceasta facilitate sa fie pentru cel care isi caseaza masina, nu pentru cel care o tranzactioneaza, pentru ca este un fel de bursa ilegala a tichetelor, nereglementata si neimpozitata” a spus premierul Victor Ponta.

Prin programul “Rabla” li se permite propietarilor cu masini mai vechi de 10 ani sa mearga cu autovehicolul la casat pentru a primi in schimb trei vouchere de cate 3.800 de euro. Tichetele pot fi folosite la cumpararea unei masini noi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-