Published On: joi, Oct 25th, 2012

Patru indivizi au intrat pe mana Politiei Brailene

Share This
Tags

* In urma comiterii infractiunii de furt calificat, patru braileni au fost luati pe sus de catre organele legii * prejudiciile au fost recuperate si predate partilor vatamate *

In cursul zilei de ieri, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale – Linia de munca Furturi din Auto, l-au identificat si condus la sediul Politiei pentru cercetari pe Bogdan F., in varsta de 29 ani, din Braila, suspectat de comiterea mai multor furturi calificate. În urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta, în noaptea de 29 spre 30 septembrie, a sustras un moped, parcat pe strada G-ral Eremia Grigorescu, iar în noaptea de 16 spre 17 octombrie a sustras o scara metalica de pe un autoturism.

Prejudiciul, în valoare totala de 2.600 de lei, a fost recuperat în totalitate de politisti si predat partilor vatamate. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat si a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila cu propunere de începere a urmaririi penale. Politistii continua cercetarile pentru probarea întregii activitati infractionale a suspectului.

In aceeasi zi, la ora 17.00 a fost sustrasa, prin cosire, o cantitate de 50 kg de lucerna verde de pe un teren situat în câmp, pe raza comunei Viziru. Astfel, in urma verificarilor si investigatiilor efectuate de politistilor de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru, a fost identificat localnicul Daniel D., de 25 ani, care transporta cu atelajul hipo, pe raza comunei, lucerna verde la domiciliul sau. Aceasta cantitate, în valoare de 30 de lei, a fost recuperata de oamenii legii si predata partii vatamate. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt.

* Prinsi cu caloriferul in sac *

La ora 18.30, un localnic din comuna Zavoaia s-a prezentat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru ca în noaptea de 23 spre 24 octombrie, persoane necunoscute au sustras un calorifer din fonta din incinta dispensarului din localitate.

“Dupa ce au fost efectuate verificarile si investigatiile pe raza comunei, politistii i-au identificat pe autorii faptei, acestia fiind localnicii George M., de 28 ani, si Stefan P., de 16 ani. Acestia încercau sa vânda caloriferul sustras la un centru de achizitie din zona. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-