Published On: lun, Oct 15th, 2012

COMPORTAMENT MAFIOT! Rudele agresoarei de la Liceul Ion Ghica au incercat sa o mituiasca pe eleva batuta pentru ca aceasta sa nu depuna plangere

Share This
Tags

Surse bine informate au dezvaluit reporterilor nostri ca rudele agresoarei, in stilul mafiei din care se lauda ca face parte aceasta, i-au contactat pe parintii elevei batute si le-au oferit bani “pentru a lasa fata in pace”, dar acestia au refuzat. “Merg pana in panzele albe, pentru ca asa ceva nu trebuie sa se mai intample. Eu chiar nu cred ca e prima data cand face asa ceva!”, a declarat mama Iuliei Lupu, fata agresata.

Astazi, Politia a luat-o pe Angelica Dima, zisa “Copanika”, direct de la scoala pentru a fi audiata in dosarul penal care i s-a deschis. La audieri si-a recunoscut fapta, a plans si a declarat ca regreta gestul facut. Maine, Consiliul Profesoral al Liceului “Ion Ghica” se reuneste cu mare intarziere pentru a discuta daca o exmatriculeaza sau nu pe “Copanika”.

In caz s-a implicat si Directia pentru Protectia Copilului deoarece parintii “Copanikai” sunt de mai multi ani plecati din tara, ea fiind in ingrijirea unei bunici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-