Published On: joi, Oct 11th, 2012

Oaspeti de seama la Forta Civica Braila

Share This
Tags

MRU: “Ma mira ca cei de la PNL si-au schimbat canetele de partid cu cele de la PCR”

 *Mihai Razvan Ungureanu i-a atacat serios pe liberali*

 Aflat intr-o vizita protocolara la Braila, Mihai Razvan Ungureanu nu a ezitat sa-i atace pe liberali pentru dorinta acestora de a manipula Justitia in Romania.

Fost liberal, la randul sau, Ungureanu considera ca Parlamentul nu ar trebui sa se amestece in treaba Justitiei, motiv pentru care acesta considera ca membrii PNL si-au scimbat carnetele de partid cu cele ale Partidului Comunist Roman.

“In goana de a pune mana pe putere, Guvernul actual ne propune trecerea justitiei in subordinea Parlamentului. Las de-o parte faptul ca este cel putin exotic daca nu aberant intr-o democratie si ca asa ceva nu exista nicaieri in lumea civilizata. Ma refer la lumea civilizata nu la regimurile autoritare. Dar imi aduc aminte si in calitate de istoric ca tercerea Justitiei in subordinea Parlamentului pur si simplu reinvie prevderi ale Constitutiei Republicii Socialiste Romania din 1965. }i atunci ma intreb ce fel de carnet de partid au domnii care sunt la USL. Nu ma mira cei care sunt la PSD, dar ma mira in continuare cei de la Partidul National Liberal”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

 *Ungureanu candideaza la Senat pe listele PDL Arad*

 Presedintele Forta Civica a declarat ca va candida pentru scaunul de senator in Colegiul 1 Arad, atat pentru istoria pe care o prezinta acest scaun, dar si pentru faptul ca un senator este nu numai al unei comunitati dar si a tuturor cetatenilor romani.

“Am acceptat invitatia oficiala adresata mie de catre organizatia judeteana Forta Civica Arad si organizatia judeteana PDL Arad. Ambele organizatii au inaintat catre secretarul general si catre mine oferta de a candida pe un colegiu senatorial la Arad. Am acceptat aceasta oferta, drept pentru care, din acest moment sunt candidatul Aliantei Romania Drapta, pe Colegiul Senatorial 1, municipiul Arad”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Securitatea, apararea si politica externa sunt doar cateva din problemele pe care Ungureanu ar vrea sa le dezbata din fotoliul de senator, daca va castiga acest scaun in urma alegerilor din 9 decembrie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-