Published On: mie, Oct 10th, 2012

O noua editie a festivalului dedicat Florilor de Toamna

Share This
Tags

* Brailenii se vor bucura de 3 zile de spectacol, in Gradina Publica *

 Primaria Municipiului Braila impreuna cu Consiliul Judetean Braila organizeaza in perioada 12-14 octombrie 2012, in Gradina Publica, Festivalul Florilor de Toamna.

Vineri, 12 octombrie intre orele 16.00-18.00, in Gadina Publica vor avea loc  spectacole de muzica populara si muzica usoara sustinut de artistii Casei de Cultura a Municipiului Braila. Spectatorii se pot bucura si de expozitia permanenta de fotografii si picturi dispusa pe panouri amplasate pe aleile principale din Gradina Publica.

Sambata spectacolul va incepe la ora 11.30 va fi sustinut de Muzica Militara a Brigazii 10 Geniu Braila si se va incheia la 12.30, cand va incepe un alt specatacol sustinut de elevii de la Palatul Copiilor.

Ansamblurile si formatiile Casei de Cultura a Municipiului Braila, vor oferi brailenilor, un specacol extraordinar incepand cu orele 16.00.  Specacolul zilei de sambata va fi incheiat de elevii Palatului Copiilor la orele 19.30.

Formatia de dansuri “Romanasii de Rosiori” va deschide spectacolul de duminica, incepand cu orele 12.00. {ntre orele 16.00 si 19.00 va avea loc speectacolul sustinut de Liceul de Arta “Haricleea Darclee” si Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”. Fotografiile si picturile nu vor lipsi din frumosul décor, ele fiind amplasate pe panourile de pe aleile din Gradina Publica.

Brailenii se vor bucura si se vor incanta de expozitia florala si de cea culinara si vor putea sa cumpere din produsele afisate la expozitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-