Published On: vin, Oct 5th, 2012

Noul prefect al orasului ar putea fi Daniela Mihaela Militaru

Share This
Tags

* Braila a amutit la demiterea prefectului Mihaela Marcu * Se pare ca pentru aceasta functie este pregatita o alta persona care are mari sustineri in spate *

Dupa demiterea Mihaelei Marcu s-au facut speculatii, insa ultimul zvon nu poate fi deloc de neluat in seama deoarece sustinerile puternice care stau la baza acestei ipoteze confirma aceste zvonuri.

Sursele noastre politice spun ca actualul director executiv al APIA va fi noul prefect al orasului. Contactata telefonic, Daniela Militaru nu a parut deloc surprinsa, dar nici nu a infirmat zvonul: “ Nu stiu numic concret, nu m-a anuntat nimeni oficial. Daca persoanele abilitate sa ia asemenea decizii importante pentru oras nu m-au sunat pana acum, nu stiu ce sa va zic. Inca de azi-dimineata am prmit zeci de telefoane cu intrebarea acesta. Pana cand nu ma anunta cineva oficial, nu am ce sa comentez” a declarat  directorul de la APIA. Din declaratia de avere a Mihaelei Militaru, pe care aceasta o are inregistrata pe site-ul APIA, reiese faptul ca are un salariu lunar de 4.800 lei, ceva mai mic decat va avea ca prefect, adica de 5.840 lei. Impreuna cu sotul, Costel Militaru, angajat al ISU Braila, ea detine trei terenuri intravilane, doua apartamente si un autoturism Skoda Elegance.

Comentarii

comentariu

About the Author

-