Published On: lun, Oct 15th, 2012

MRU vrea liberalii, dar fara Antonescu in fruntea lor

Share This
Tags

* Presedintele Partidului Forta Civica spera la o alianta cu liberalii, in ciuda faptului ca i-a atacat in ultimele conferinte din tara *

 In ciuda faptului ca Mihai Razvan Ungureanu s-a bucurat de culoarea galbena o buna perioada de timp, acesta considera ca liberalii nu au conducerea potrivita in persoana lui Crin Antonescu.

Aflat in vizita la Braila, Ungureanu i-a atacat dur pe fostii colegi declarand faptul ca “si-au schimbat carnetele de liberali cu cele ale PCR”. Cu toate astea, presedintele PFC sustine in continuare ca Partidul National Liberal se bucura de membrii valorosi, pe care ar dori sa-i coopteze intr-o alianta, cel mai probabil dupa alegerile parlamentare, cand Forta Civica ar putea suferi unele modificari.

Constient fiind de faptul ca partidul sau nu va obtine multe colegii in data de 9 decembrie, Ungureanu spera ca liberalii, care si-au manifestat nemultumirea fata de actualul presedinte Crin Antonescu sa i se alature in lupta impotriva USL-ului.

Fiind la randul sau catalogat ca traseist politic, fostul premier este acum de acord cu o lege care sa interzica astfel de practici in cadrul Parlamentului Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-