Published On: lun, Oct 1st, 2012

Miros greu si gunoaie insirate pe toata strada

Share This
Tags

* Sunt doar cateva din problemele cu care se confrunta brailenii din cauza operatorilor de salubritate *

In fiecare zi de vineri, pe strada Mihai Bravu din Braila, agentul de salubritate ridica gunoiul din aceasta zona. Oamenii se trezesc inca de la primele ore pentru a scoate deseurile in fata portii iar apoi asteapta cuminti sa treaca masina care ridica gunoiul.

Locuitorii din aceasta zona se plang de faptul ca, in fiecare zi de vineri, pe langa faptul ca mirosul este insuportabil, gunoierii nu isi fac treaba.

“M-am saturat sa strang de pe urma lor! Azi dimineata am scos ca tot omul containerul la poarta si cand m-am intors de la servici, l-am gasit in mijlocul strazii cu niste rosii stricate in el. Nu mai zic ca si in fata portii erau gramezi de rosii stricate. Adica ei mi-au luat gunoiul meu si au adus altul in schimb”, a declarat Ionica Gosan.

Nu este prima data cand un astfel de incident are loc chiar in ziua in care se ridica gunoiul. Mihai Robu, locuitor al zonei ne-a precizat: “ Daca las mai mult de doua containere nu imi ridica tot gunoiul. Ei zic ca este prea mult la o singura casa. Asta e tara in care traim, ce sa facem. Lasa gunoaie insiruite pe toata strada, mai multa mizerie fac”.

Brailenii din aceasta zona se gandesc serios sa se uneasca si sa depuna o serie de plangeri la Primarie, astfel incat agentii de salubritate sa fie nevoiti sa-si faca datoria.

Comentarii

comentariu

About the Author

-