Published On: mar, Oct 9th, 2012

Mihai Stefanescu vrea sa fie senator

Share This
Tags

* Desi va fi nevoit sa candideze pe listele PNTCD, presedintele partidului “fantoma” vrea unul din cele doua colegii la Senat *

Pe parcursul saptamanii precedente au avut loc o serie de negocieri in cadrul ADR, astfel incat de la 5 candidaturi, PNR a ajuns sa detina 20 nationale.

Mihai Stefanescu s-a aflat printre primii 5 candidati propusi de la centru care urmeaza sa primeasca aprobarea Comisiei de Integritati.

Din pacate pentru membrii Partidului Noua Republica, acestia sunt nevoiti sa candideze pe listele PNTCD: “La PDL nu avem nicio sansa. Ei sunt mai zgarciti asa si nu vor sa ne acorde sprijinul”, a declarat Mihai Stefanescu.

Cu toate ca nu s-a stabilit pe ce colegiu va candida cu exactitate, Mihai Stefanescu exclude Camera Deputatilor. Liderul PNR doresste sa castige un colegiu in Senatul Romaniei: “Mai exista posibilitatea sa candidam independenti. S-a discutat, dar este mai greu, implica resurse financiare mai mari, iar principalul impediment este timpul foarte scurt pe care il mai avem pentru a strange 2000 de semnaturi pentru Camera Deputatilor si 4000 pentru Senat”.

Stefanescu a declarat ca PNTCD nu doreste nimic la schimb pentru candidatii pe care ii ia sub aripa, tinta comuna fiind lupta impotriva USL-ului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-