Published On: joi, Oct 11th, 2012

Masuri drastice de ecologizare

Share This
Tags

* Cetatenii care sunt prinsi ca arunca gunoi pe strada vor fi pentru o zi gunoieri *

Gunoiul pe care unii oameni il depoziteaza in zone neamenajate il plateste fiecare cetatean contribuabil, din propriile buzunare.

Municipalitatea a declarat ca a fost demarata o noua activitate de ecologizare in zonele cunoscute cu astfel de probleme, in Braila.

“Continuam sa avem aruncat gunoi, in diverse colturi ale orasului. Am aprobat inca o ecologizare, de toamna cum se zice, pentru 20 de spatii care sunt pline de gunoaie, dar eu spun inca o data ca lucrurile astea costa. Noi trebuie sa platim aceasta ecologizare si o platim din banii tuturor”, a decalarat Aurel Simionescu.

Primarul a venit cu o solutie astfel incat cetatenii sa se gandeasca de doua ori inainte sa arunce gunoiul in locuri neamenajate: “O sa schimbam modul de pedepsire a acestor persoane. Daca o sa incarce o saptamana gunoiul in spatele masinii, pentru ca l-am prins cu un carucior de gunoi aruncat la coltul strazii, probabil ca nu-i va mai trebui sa faca a doua oara asa ceva”, a adaugat Simionescu.

Din pacate, brailenii prefera sa plateasca amenzi de pana la 250 de lei, in loc sa achite modesta taxa de salubrizare de 7 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-