Published On: joi, Oct 25th, 2012

Marian Paul Fusea: “Personal, m-am saturat ca toti asa-zisii oameni politici din Braila care au venit, au promis, au mintit si au plecat”

Share This
Tags

Marian Paul Fusea are 31 de ani, este casatorit si se bucura de o vasta experienta in economie.“In viata politica singurele momente cheie sunt cele de strategie. Personal, nu pot spune ca am cochetat de mic cu atractia pentru viata politica si toate dedesubturile acesteia. Problema in acest caz trebuie pusa in alta nuanta. Am 31 de ani si pot spune cu tarie ca de 31 de ani am cunoscut Braila, zi cu zi”, a spus Fusea.

Marian Fusea s-a bucurat de sustinerea parintilor pentru a-si realiza visul de a “tine fraile” afacerilor de familie. In scoala s-a remarcat prin relatia pe care o avea atat cu profesorii cat si cu colegii, incercand mereu sa gaseasca solutii la problemele acestora: “In clasa a VII-a profesoara mea m-a intrebat atunci daca stiu ce probleme are clasa mea, pentru ca majoritatea au luat note mici la ultima lucrare. Si i-am povestit stimatei profesoare ca problema notelor mici din clasa probabil are legatura cu familiile copiilor. Mirata mi-a zis cand voi fi mare poate reusesc sa ii ajut pe acesti oameni. Atunci nu am inteles mare lucru, acum imi dau seama ca are foarte mare dreptate”.

Marian Paul Fusea este consilier local municipal, insa doreste sa obtina scaunul de deputat pentru a veni in ajutorul brailenilor de la un nivel mult mai inalt. “Avem nevoie de o lege care sa stipuleze ca experienta acumulata in timpul practicii la locul de munca, fie din timpul facultatii, fie dupa, sa fie considerata perioada lucrata si se va lua in calcul la vechimea in munca”, a declarat candidatul Marian Fusea.

In ceea ce-l priveste pe tatal sau, Stefan Fusea, tanarul se bucura de sprijinul acestuia, neconditionat, oferindu-i ocazia de a gestiona afacerile familiei. “Tatal meu a infiintat o firma in 1991, printre putinele care mai functioneaza cu succes in Braila si astazi. Este firesc ca eu sa ma implic in mentinerea celor 200 de locuri de munca brailene”, marturiseste Fusea.

Familia tanarului candidat este in asteptarea unui fericit eveniment. Iulia si Marian astepta sa vina pe lume cel de-al doilea baietel al lor, un motiv in plus pentru a dori schimbarea vietii politice in Romania. “Sa stiti ca nu exista moment mai frumos in viata unei tinere familii decat atunci cand intalneste pe strada, o alta familie, la fel de fericita. De aceea pot spune cu mandrie ca politica trebuie facuta pe strada”, a marturisit Iulia, sotia candidatului Marian Paul Fusea.

Unul din proiectele pe care Fusea doreste sa-l implementeze pe perioada deputatiei se refera la Legea impozitului reinvestit si totodata necesitatea deblocarii pietei muncii in Braila. “Toate firmele care reinvestesc profitul si creeaza locuri de munca, vor fi scutite de plata impozitului pe profit, intr-un anumit cuantun si pentru o anumita perioada. Ideea de baza este sa stimulam o anume companie sa isi pastreze afacerea in Braila, devenind o tinta potentiala pentru tinerii care vor sa se angajeze”, este unul dintre punctele forte ale platformei electorale ale lui Marian Paul Fusea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-