Published On: mar, Oct 30th, 2012

Marian Paul Fusea are 2 sedii, colegiul 1 este acoperit astfel, de catre candidatul ARD

Share This
Tags

* Candidatul pe colegiul 1 din partea ARD la camera deputatilor, Marian Paul Fusea si-a deschis azi portile celor doua sedii de campanie *

Marti a avut loc deschiderea oficiala a celor doua sedii de consultanta cu cetatenii pe Colegiul 1. Confrinta de presa a fost sustinuta de Marian Paul Fusea, candidat la Camera Deputatilor.

Tanarul democrat liberal a tinut sa precizeze motivele pentru care candideaza dar si proiectele pe care mizeaza in aceasta campanie.

“Eu as vrea sa ma intalnesc cu toti cetatenii din Colegiul 1, sa discut cu fiecare in parte, sa-mi explice fiecare problemele pe care le au, iar eu sa ma straduiesc sa le rezolv. {i invit pe toti cetatenii din Colegiul 1 sa vina in aceste sedii. Primul este acesta in care ne aflam acum, pe soseaua Vizirului, la bloc M, iar celalalt pe Buzaului langa supermarketul Billa”, a declarat Marian Paul Fusea.

Candidatul ARD a precizat faptul ca unul din proiectele pe care se bazeaza campania sa electorala tine de lipsa locurilor de munca. Fusea a marturisit faptul ca indiferent de studii, tinerii obtin cu greu un loc de munca, datorita lipsei de experienta: “Toata lumea vrea experienta cand angajeaza pe cineva. Tinerii absolventi nu au de unde sa dobandeasca aceasta experienta. Eu consider oportun un stagiu de voluntariat care sa fie considerat atat ca experienta dar si vechime in munca. Acest lucru se poate realiza printr-o lege a voluntariatului si lege a internshipului”.

O alta problema semnalata de locuitorii Colegiului 1 este lipsa unui spatiu de joaca amenajat. Marian Paul Fusea a declarat ca se va ocupa personal de acest proiect, din fonduri proprii, insa se va urmari in acelasi timp realizarea de spatii amenajate cu banci si leagane in jurul blocurilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-