Published On: lun, Oct 8th, 2012

Mananci ieftin si in oras

Share This
Tags

* In ultimul timp au aparut mai multe localuri “ impinge tava” care au un real succes la Braila *

Chiar daca te razbeste foamea in oras, ai multe localuri unde sa o potolesti. Cele mai indicate sunt localurile la “impinge tava”, unde cu numai cativa lei poti manca la fel ca acasa. Aceste locatii au la vanzare de la ciorbe pana la varza calita, fasole cu ciolan si tot felul de prajituri, toate proaspete si gatite in bucataria proprie. Mirosul parca te cheama din strada si nu-i poti rezista ofertei atat de tentante si diversificate.

“Mananc apoape zilnic aici un singur fel cald, ma costa maxim 5 lei si ma satur” a spus tanarul Relu Jianu, care lua masa intr-un astfel de local.

“Ne place sa mancam aici macar odata pe saptamana, imi rasfat sotia, si asa gateste destul acasa”, a precizat Stefan Gagu. Mancarea calda precum ciorbe, feluri doi, salate si deserturi te indeamna sa le comanzi pe traseul pe care-l parcurge tava pana la vanzatoarea de la casa unde se achita nota.

“Merge destul de bine de cand am deschis, nu ducem lipsa de clienti si avem mancare proaspata in fiecare zi”, ne-a declarat patronul unui astfel de restaurant. Din spusele acestuia am aflat ca, la impinge tava, mananca multi braileni fie care nu au mancare gatita acasa sau care au uitat sa-si ia pachet la serviciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-