Published On: mie, Oct 10th, 2012

Noul sef al IPJ Braila a fost numit interimar pentru jumatate de an

Share This
Tags

* Proaspat numit in fruntea IPJ Braila, comisarul sef Mircea Relu Vizitiu a asigurat locuitorii orasului de planurile sale de viitor pentru buna desfasurare a activitatii inspectoratului de politie *

Comisarul sef, Mircea Relu Vizitiu a fost numit in data de 5 octombrie, noul Inspector sef intermar al IJP Braila. Comanda inspectoratului este asigurata pentru o perioada de 6 luni, timp in care comisarul sef are posibilitatea sa demostreze ca poate “mana caii” asa cum si numele sau o precizeaza. In cadrul conferintei de presa care a avut loc astazi la sediul IPJ Braila, Vizitiu a spus ca: “Este prematur sa ma pronunt asupra problemelor IPJ Braila, avand in vedere faptul ca este a treia zi de cand sunt la comanda inspectoratului”, a precizat Vizitiu.

Comisarul sef este de origine brailean si a lucrat in perioada 1997-2001 in cadrul Biroului de Investigatii Criminale, unde aceasta perioada: “Mi-a adus beneficii, am acumulat experienta in domeniul investigatiilor criminale care mi-au folosit la Constanta”,a mai spus Vizitiu. Acesta a constatat in cele trei zile de mandat ca activitatea IPJ Braila se desfasoara in conditii normale si are ca obiective primordiale: intarirea parteneriatului cu societatea, colaborarea cu autoritatile locale si o atentie deosebita fata de infractionalitatea orasului.

Ramane de vazut daca dupa cele sase luni de interimat la comanda politiei, Mircea Relu Vizitiu se va inscrie la concurs pentru ocuparea acestei functii de Inspector sef al IPJ Braila sau se va intoarce la sefia Sectiei 3 de Politie Constanta, unde in prezent loctiitor este comisarul Danut Badea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-