Published On: vin, Oct 12th, 2012

Mai putini bani la caldura

Share This
Tags

* Consilierii locali au votat un proiect de hotarare privind aprobarea reducerii pretului local de facturare a energiei termice in sistem centralizat *

 Iarna 2012 – 2013 va fi mai putin costisitoare pentru braileni, cel putin in ceea ce priveste caldura. Consilierii locali au lucrat intens in aceasta perioada la o serie de proiecte care sa vina atat in ajutorul cetatenilor cat si a furnizorului CET.

Tot in cadrul sedintei CLM a fost aprobat proiectul privind pierderile induse de prestarea serviciului de productie, transport, distributie si furnizare a energiei termice de catre societatea CET.

Consilierul local independent, Simona Draghincescu a oferit cateva solutii conducerii CET: “Aceste masuri trebuiau luate acum patru, sase ani, ca de zece ani CET-ul merge la fel. Eu si multumesc primarului ca intr-un final a luat atitudine insa si atrag atentia ca sunt si alte societati cum este Braicar-ul in aceeasi situatie. Solicit Consiliului Local sa ia atitudine de fiecare data si mai ales conducerii executive a CET-ului o restructurarea reala pentru ca nu mai departe de ceva vreme am aflat ca aceasta societate comerciala care este pe pierderi de ani de zile, are nu mai putin de 7 directori”.

Simona Draghincescu considera ca toate aceste masuri, necesare de altfel, sunt impuse tardiv de tarziu.

Mai mult, consilierul local Vasile Varga a sugerat ca CET-ul sa angajeze o firma specializata in recuperarea creantelor pentru a intra cat mai repede in posesia datoriilor: “Il rog pe domnul director de la CET sa gaseasca o solutie pentru recuperarea tuturor creantelor. Sa scoata la licitatie, sa vina o anumita societate comerciala sa adune toti banii. Ca ritmul in care s-au recuperate acesti bani se va finaliza peste doi, trei ani”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-