Published On: joi, Oct 4th, 2012

Mai multi beneficiari, mai putine alimente

Share This
Tags

* Guvernul a decis in data de 28 septembrie sa modifice hotararea privind beneficiarii de ajutoare alimentare *

In data de 28 septembrie, Guvernul a decis sa mareasca numarul beneficiarilor de ajutoare alimentare. Au fost introduce noi categorii de persoane care vor beneficia de acest tip de ajutor.

“Guvernul a hotarat sa mareasca numarul beneficiarilor de ajutoare alimentare. Au fost adaugate noi categorii de persoane cum sunt somerii care sunt inregistrati, persoanele care beneficiaza de drepturi de invaliditate, veteranii, vaduvele de razboi, persoanele persecutate din motive politice la 6 martie 1945, si eroii din ’89”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Conditiile de acordare a acestui ajutor raman in continuare aceleasi. Persoanele beneficiare nu trebuie sa inregistreze venituri mai mari de 400 de lei.

“Consiliul Judetean aduna datele de la institutiile respective, trebuie sa terminam repede pentru ca se modifica si cantitatea de alimente pe persoana”, a adaugat edilul sef.

Primarul a tinut sa precizeze referitor la cantitatea de alimente, de care va beneficia orasul nostru, ca va ramane aceeasi si ca acestea vor fi reimpartite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-