Published On: mar, Oct 2nd, 2012

LPS Braila este lider dupa primul turneu de sala de la Slobozia

Share This
Tags

* Au reusit patru victorii din patru *

La sfarsitul saptamanii trecute, la Slobozia au avut loc partidele primului turneu de sala al campionatului national de handbal feminin rezervat junioarelor II, acolo unde a fost prezenta si formatia de la LPS Braila antrenata de Alexandru Viorel. Dupa primele patru meciuri de la Slobozia, brailencele sunt primul lider al actualei editii de campionat, fetele de la LPS reusind sa-si treaca în cont patru victorii din tot atatea meciuri disputate.

Mai întai, gruparea braileana a învins cu 25-21 pe CSs Slobozia, într-o partida în care Diana Axinte a fost cea mai buna jucatoare de pe teren, aceasta reusind sa marcheze nu mai putin de 12 goluri. În al doilea joc al turneului, LPS Braila a învins cu 37-30 pe CS} 1 Constanta, dupa un meci în care Diana Axinte, cu 15 goluri, si Andreea Corban Corban, cu 10 goluri, (ambele de la LPS Braila), au fost declarate cele mai bune jucatoare de pe teren. Nici în meciul al treilea de la Slobozia brailencele nu au avut vreo emotie în a castiga toate punctele puse în joc, reusind sa se impuna cu 34-24 în fata echipei CS Handbal Art Galati, cele mai multe goluri fiind marcate de braileanca Monica Voda, cu 13 reusite. În fine, în ultimul joc al primului turneu de sala de la Slobozia, echipa de junioare II de la LPS Braila a întalnit o alta formatie din orasul vecin: CS} Galati. A fost un alt joc la dispozitia elevelor antrenate de Alexandru Viorel, care s-au impus în final cu scorul de 30-22, într-o partida în care golgeterele brailencelor au fost Andreea Corban, cu 8 goluri, si Diana Axinte cu 6 goluri.

Dupa frumoasele victorii obtinute la Slobozia, antrenorul brailencelor, Alexandru Viorel, ne-a declarat: „ A fost un turneu la capatul caruia felicit fetele pentru modul în care au abordat si au castigat toate partidele pe care le-am jucat acolo, iar dupa cate îmi dau seama, dar si dupa valoarea echipei mele, avem foarte mari sanse sa ne calificam la turneul semifinal. Odata ajunsi acolo, orice se poate întampla si îmi place sa sper ca vom reusi sa aducem o noua medalie, indiferent de stralucirea ei, pentru handbalul juvenil brailean!”

Lotul de jucatoare deplasat la Slobozia, si în care Alexandru Viorel îsi pune toate sperantele la o medalie nationala cuprinde urmatoarele fete: Simona Bogus, Monica Voda, Mirela Oprea, Silvia Buzamat, Denisa stefan, Alexandra Baltat, Diana Axinte, Andreea Corban, Daniela Corban, Andreea Mocanu, Ionela Vasile, Monica Dobrila, Florentina Irimia si Bianca Chipciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-