Published On: vin, Oct 19th, 2012

Locuri de munca in Uniunea Europeana

Share This
Tags

* Prin intermediul retelei EURES sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Germania, Norvegia, Slovacia, Ungaria un numar de 43 de locuri de munca vacante *

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in Uniunea Europeana/SEE faptul ca 43 de locuri de munca vacante au fost puse la dispozitie de angajatorii din Germania, Norvegia, Slovacia, Ungaria.

In Germania exista 5 locuri de munca, astfel: 2 joburi pentru asistent medical generalist, termenul limita pentru aplicare fiind 31 octombrie 2012, iar pentru ocuparea postului sunt necesare cunostinte de limba germana; 3 posturi de inginer software, termenul limita pentru aplicare este 27 octombrie 2012, solicitandu-se cunostinte foarte bune de limba engleza si germana.

„Pentru Norvegia sunt disponibile 16 locuri de munca. Acestea sunt: cate un job pentru inginer/manager proiect, senior inginer structuri, senior inginer conducte sub presiune, inginer submarin, inginer supraveghetor, avand ca termen limita pentru aplicare data de 30 octombrie 2012 si se cer cunostinte de limba engleza. De asemenea, se ofera, un post pentru inginer conducte (proiect 2D), ziua limita fiind 25 octombrie si se cer cunostinte de limba engleza si cate un loc de munca pentru patiser sef, senior inginer conducte sub presiune, senior inginer proiectant tevi, senior inginer sisteme de control, senior inginer proiectant 2D-CAD si 3D-PDMS, senior inginer supape, reglor conducte, responsabil proiectare instalatii, verificator izotermic conducte, verificator desene conducte de sprijin, termenul limita pentru aplicare fiind 31 octombrie 2012 si se solicita cunostinte de limba engleza. In Slovacia sunt disponibile doua locuri de munca pentru jobul de medic stomatolog, ultima zi de aplicare fiind 30 octombrie 2012 }i pentru care este nevoie de cunostinte bune de limba maghiara. Un numar de 20 de slujbe se gasesc in Ungaria pentru sofer autocamion, iar cei interesati trebuie sa depuna actele pana pe 1 decembrie 2012”, a precizat directorul AJOFM Braila, Simona Cirligea.

Persoanele interesate care au domiciliul in judetul Braila pot obtine informatii suplimentare la sediul AJOFM Braila, la Compartiment EURES, la telefon 0239/611.386, 0239/611.519, pe adresa de mail br_euresaajofm.anofm.ro, cat si pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-