Published On: joi, Oct 18th, 2012

Laurette poarta chiloti de schimb in poseta

Share This
Tags

* Dupa ce un barbat i-a furat acesteia poseta de pe bancheta autoturismului, i-a reprosat ulterior faptul ca nu s-a ales cu nimic si ca data viitoare sa o incarce cu lucruri de valoare *

Barbatul care i-a furat poseta brailencei, i-a lasat pe Facebook un mesaj pe profilul acesteia de Facebook in care i-a reprotat faptul ca nu avea nimic altceva în ea decât o pereche de chiloti. Acum un an, masina lui Laurette a fost sparta si cineva i-a furat geanta. Nu s-a multumit cu ce a gasit acolo si a mai si comentat.

Cele mai multe femei înghesuie în poseta farduri, rujuri, chei, telefoane mobile. Însa nu asa e si in cazul lui Laurette, nevoita sa fie mereu pregatita pentru prezentarile de moda sau sedintele foto. Asa se explica faptul ca, dupa cum chiar ea marturiseste are mereu în geanta o pereche de chilotei speciali, nude, pentru momentele în care trebuie sa îmbrace diferite costumatii. Chilotii acesteia au ajuns deja subiect de ras, chiar si pentru cei care au dat o spargere, acum ceva vreme. “ Mi s-a furat din masina o geanta pe care nici în ziua de azi nu am gasit-o, nici geanta, nici hoti, nimic. Dupa câteva zile, când stirea s-a auzit în presa, cel care mi-a furat geanta a lasat un comentariu pe un site si zicea sa nu mai spun ca aveam în geanta o suma de bani, ca nu aveam decât o pereche de chiloti. Era suparat”, a povestit Laurette la emisiunea “Draga mea prietena”. Poate pe viitor Laurette sa inteleaga supararea barbatului si sa puna in poseta mai multe perechi de chiloti, macar sa se aleaga si omul cu ceva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-