Published On: mie, Oct 24th, 2012

La numai 9 ani, a vazut moartea cu ochii

Share This
Tags

* O fetita de noua ani impreuna cu bunica ei au fost intoxicate cu monoxid de carbon * mama copilului le-a gasit in stare de inconstienta intr-o camera a imobilului in care locuiesc * o vecina a fost cea care a cerut ajutor prin serviciul 112 *

In data de 23 octombrie, in jurul orei 16, Sanda F., in varsta de 63 de ani a fost gasita la domiciuliu, impreuna cu nepoata sa, Raluca A. de noua ani, in stare de inconstienta. Sosita in ultimul moment, mama fetitei a fost cea care le-a gasit pe cele doua victime, iar vecina lor a cerut ajutor prin serviciul 112.

Femeia prezenta la momentul sosirii echipajului de pe ambulanta, stare comatoasa profunda, in urma intoxicatiei cu CO2. in urma nefericitei intamplari, fetita prezenta stare confuzionala, dispnee, cianoze si varsaturi. Dupa acordarea ingrijirilor medicale, Sanda F. si nepoata acesteia au fost transportate la UPU Braila. in urma primelor cercetari efectuate de echipajul de politie, prezent la fata locului, s-a stabilit ca dioxidul de carbon provine de la o soba de teracota pe gaz, cu care familia isi incalzea locuinta. O echipa specializata de la Distrigaz a efectuat cercetari si a stabilit ca nu sunt defectiuni la reteaua de alimentare cu gaze.

”De vina pentru acumularea dioxidului de carbon, pare sa fie o reparatie la cosul de fum, efectuata de o persoana neautorizata”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei, Jenel sogor.

Organele abilitate continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate, cauzele in care a avut loc nefericitul eveniment.

Comentarii

comentariu

About the Author

-