Published On: mie, Oct 31st, 2012

La furat de … covoare

Share This
Tags

Astazi, in jurul orei 11.30, o patrula a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a reusit sa prinda, la scurt timp dupa comiterea infractiunii, trei persoane care au sustras covorase dintr-o societate comerciala.

Jandarmii se aflau in misiune de patrulare, pe Calea Galati din municipiu, cand au fost sesizati de vanzatoarea magazinului cu privire la furtul a 4 covorase.

Oamenii legii au verificat de urgenta zona, reusind sa le depisteze, la cateva strazi departare, pe cele trei femei. {nvinuitele sunt Ifigena M., de 25 ani, Viorica R., de 45 ani, si Claudia S., [n v@rsta de 40 ani. Asupra acestora au fost gasite bunurile sustrase.

“Femeile in cauza au reusit sa distraga atentia vanzatoarei si sa sustraga covorasele, pe care le-au introdus in sorturi special confectionate, prevazute cu mai multe buzunare. Bunurile au fost recuperate si predate societatii comerciale prejudiciate, iar celor trei femei le-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, a declarat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuv@nt al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-