Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Italienii vaneaza ilegal la Braila

Share This
Tags

* Trei italieni sunt cercetati pentru infractiuni comise la vanatoare *

Politistii au efectuat verificari si i-au identificat pe cetatenii italieni P.A, in varsta de 54 de ani, F.C de 53 de ani si P.O de 73 de ani, care erau autorizati de gestionarul fondului de vânatoare pentru a împusca pasari din specia ciocârlie de câmp. Vanatorii italieni au împuscat 107 ciocârlii de câmp, o cioara si o stancuta, pentru aceste doua specii din urma nefiind autorizati.

Asupra italienilor au fost identificate trei arme de vânatoare, de calibru 12 mm, pentru care nu detineau documente de provenienta si un numar de 1.106 cartuse de vânatoare, depasind numarul de cartuse admis de lege, pentru fiecare vânator în parte.

Pentru impuscarea pasarilor, cei trei vanatori au folosit arme semiautomate, aparatura audio si dispozitive electronice capabile sa atraga si sa ameteasca pasarile, incalcand astfel legea.

Pasarile impuscate, armele de vanatoare, 1.106 cartuse de vanatoare, 289 de tuburi de cartus cu capsa percutanta si 21 de aparate electronice au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. În cauza a fost întocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-