Published On: mie, Oct 31st, 2012

ISJ si-a premiat profesorii si elevii, Braila si-a ales cel mai bun profesor si elev

Share This
Tags

* Invatamantul Brailean si-a premiat cel mai bun profesor si cel mai bun elev *

Titlulurile de “Profesorul anului” si “Elevul anului” au mers catre Colegiul National “Nicolae Balcescu”. Profesorul de informatica, Toncea Cristian a fost desemnat profesorul anului si a fost premiat cu un laptop performant din partea UPC Romania. Titlul de “Elevul anului” i-a revenit unuia dintre cei mai meritosi elevi ai sai, Andrei Radu, un tanar ce a obtinut numeroase premii la concursurile si olimpiadele de informatica.

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Scolar Judetean unde colegii lui Radu au fost prezenti pentru a-l felicita si a se bucura de recunoasterea meritelor acestuia. Managerul regional comunicare UPC Romania, Stanciu Stefan,  cel care a inmanat premiile celor doi castigatori i-a felicitat si le-a urat succes in continuare adaugand “Cuvintele mele parca ar umbri preformantele acestea. Prin acest proiect dorim sa acordam o importanta deosebita educatiei. Cu valorile locale trebuie sa ne mandrim”.

Pe langa rezultatele deosebite obtinute in activitatea de pregatire a elevilor, profesorul Toncea Cristian s-a remarcat si prin numeroasele proiecte Comemnius pe care le-a accesat pentru liceul din care face parte deschizand astfel portile liceului spre Europa. “Va multumesc pentru premiu si ii multumesc si lui Radu. Eu cu el colaborez de pe la sfarsitul clasei a III-a. Rezultatele au fost obtinute cu foarte multa munca mai ales din partea lui Radu. In principiu ne intalnim cel putin 4-5 ore pe saptamana, el lucreaza acasa suplimentar, tinem legatura si pe internet”, a declarat profesorul Toncea Cristian.

Andrei Radu este un iubitor impatimit al informaticii inca de mic si a participat la foarte multe competitii. In 2012 s-a calificat la fazele nationale ale olimpiadelor de informatica, matematica si fizica. Pentru ca unele competitii au fost fixate de catre minister in aceeasi perioada Radu nu a putut participa la toate ci a trebuit de multe ori sa aleaga. Din acest motiv si-ar dori ca Ministerul sa decaleze mai mult datele de examen.

Conducerea Colegiului National ”Nicolae Balescu” se mandreste cu premiile obtinute de cadrul didactic si de elevul Andrei Radu sperand la rezultate la fel de bune si pentru anii care urmeaza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-