Published On: lun, Oct 15th, 2012

Intalnim masinaria olandeza

Share This
Tags

* Romania – Olanda se joaca pe National Arena de la orele 21.00 *

Dupa ce a facut un pas important in partida contra turcilor, tricolorii se gandesc deja la Rio, cu toate ca pana acolo mai sunt ani buni si munca multa.

Mii de romani sunt asteptati maine seara pe National Arena pentru a sustine echipa nationala in cel mai greu meci din grupe.

Partida dintre echipa nationala a României si reprezentativa Olandei, din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014, va fi condusa de o brigada de arbitri din Scotia, avându-l la centru pe Craig Thomson, a anuntat, duminica, site-ul oficial al FIFA. Thomson va fi ajutat de asistentii Alasdair Ross si Derek Rose, arbitru de rezerva fiind desemnat John Beaton.

Victor Piturca este ultimul selectioner care a dus România la un turneu final, la Campionatul European din 2008. Acum, dupa 3 partide în preliminariile pentru CM 2014, tricolorii au început din nou foarte bine, cu Piti pe banca.

Selectionerul a început mandatul în 2011 si a disputat deja 15 meciuri! Chiar daca a pierdut doua partide, cu Belgia si Slovenia, ambele au fost în amicale. În partidele oficiale sta excelent, iar cele 7 confruntari de pana acum sunt dovada! România nu a pierdut nici un meci oficial de la revenirea lui Piturca pe banca echipei nationale si poate ramane cu aceasta performanta si dupa duelul cu Olanda de maine seara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-