Published On: lun, Oct 15th, 2012

In ritmul melcului

Share This
Tags

* Primarul da vina pe contestatii si procese, pentru ingreunarea lucrarilor *

 Desi este incantat de faptul ca lucrarile de reabilitare a podului din Brailita si a Bulevardului Dorobanti pot incepe, Aurel Simionescu este dezamagit de persoanele care ingreuneaza aceste procese prin tot felul de contestatii.

“Dupa mai multe termene si judecati, strada Dorobanti, partea de la Garii de unde se va construi Carrefour, acolo unde a fost Brailact, conflictul s-a incheiat. Municipalitatea a castigat procesul, unele din procese le mai castigam si noi. Vor trebui sa inceapa lucrarile si acolo”, a declarat Simionescu.

In ceea ce priveste podul de la Brailita, primarul este nemultumit de faprul ca lucrarile vor fi demarate in plina iarna, fapt care nu este ideal nici pentru angajatii care se vor ocupa de reabilitarea podului, dar nici pentru cetatenii aflati in trafic.

“ E adevarat ca lucrarile nu vor incepe in octombrie sau in noiembrie, cum ne-am fi dorit, dar avem un talent dinasta ca atunci cand cineva vrea sa faca ceva sa fie inca zece insI, care sa se gandeasca ca nu e bine. Eu cred ca trebuie sa incercam sa vedem ca nu suntem in situatia in care sa ne mai permitem sa ne judecam luni de zile pentru diverse investitii”, a adaugat primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu.

Cu toate aceste intarzieri, in mod sigur, iarna ne va gasi in toiul lucrarilor, ingreunand traficul si facand accesul pe unele artere imposibil.

Comentarii

comentariu

About the Author

-