Published On: mar, Oct 16th, 2012

Haos general in PDL Braila

Share This
Tags

* Dupa ce l-au ales pe Fusea, pdl-istii s-au razgandit si l-au pus sef pe Nazare *

Saptamana trecuta PDL Braila si-a ales noua conducere a organizatiei judetene. Din cauza faptului ca Dumitriu a plecat de unde a venit, democrat-liberalii au crezut ca pot in sfarsit sa rasufle linistiti si sa-si aleaga un om dintre “ai lor”. S-au intrunit repejor in Biroul Permanent si dupa multe dezbateri au renuntat la Silviu Radu, din motive neclare inca si s-au axat pe promovarea candidatului pe Colegiul 1, Marian Fusea.

Tanarul care aspira la scaunul de deputat in Parlamentul Romaniei, a acceptat umil felicitarile colegilor si a apropiatilor. Bucuria insa a tinut doar 3 zile, pentru ca seniorii s-au razgandit si i-au deschis larg usa lui Alexandru Nazare.

In urma acestor serii de schimbari si decizii luate pe ultima suta de metrii, Silviu Radu a declarat: “Adevarat este ca am demisionat din functia de secretar general, adevarat este ca am facut asta pentru ca am constatat ca doar unul nu conteaza si nu va conta niciodata, adevarat este ca sunt in continuare membru si asta pentru ca eu cred ca interesele de grup judetene se vor termina pana la urma. E foarte adevarat ca nimic nu e usor si nici despartirea de colegii mei nu e usoara dar vine un moment in care trebuie sa devii constient ca echipa nu poate functiona decat daca ea crede cu adevarat, nu doar daca declara ca ea crede si apoi in 24 de ore sa renunte in a mai crede, pentru simplu fapt ca cineva sau ceva apasa un buton care le starneste panica”.

Radu a facut referire la faptul ca deciziile importante, ca numirea unui presedinte in organizatia judeteana se iau in continuare de Constantin Dumitriu si Eugen Badalan.

Desi a fost ales presedinte, Alezandru Nazare se pare ca nu este foarte atras de noua numire sau de a-si cunoaste colegii, motiv pentru care nu a venit decat o data in Braila, pana acum. Probabil ca, in febra alegerilor parlamentare Nazare o sa si faca simtita prezenta, daca nu in conferinte, macar cu cate un afis electoral.

Comentarii

comentariu

About the Author

-