Published On: joi, Oct 18th, 2012

Handbal in siguranta

Share This
Tags

* Alege galeriile inteligente, nu pe cele corigente! *

Sambata si duminica, 20 respectiv 21 octombrie, jandarmii braileni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta a spectatorilor prezenti la meciurile de handbal dintre echipele H.C. Dunarea Braila si WHC Biseri (Muntenegru), din cadrul EHF feminin, ce se va disputa la Sala Polivalenta “Danubius” din Braila.

In ambele zile, accesul spectatorilor In sala se va face Incepand cu ora 09.30.

Cu scopul de a informa suporterii cu privire la legislatia In vigoare referitoare la prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, jandarmii aflati In dispozitiv vor Imparti materiale promotionale cu mesajul “Alege galeriile inteligente, nu pe cele corigente!”.

Jandarmii reamintesc iubitorilor acestui sport cateva fapte ce pot fi sanctionate de Legea nr.4 / 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive.

Aruncarea asupra celorlalti spectatori, a jucatorilor, asupra fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, precum si In directia suprafetei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substante corozive ori care murdaresc se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1500 lei, precum si interzicerea accesului pe o perioada de 1 an.

De asemenea proferarea ori scandarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare se pedepseste cu amenda de la 150 la 400 lei. Persoanele care introduc In arena sportiva inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen amenda de la 250 la 750 lei, precum si interzicerea accesului pe o perioada de 6 luni

Persoanele care vor sa escaladeze gardurile care delimiteaza spatiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor vor primi amenda de la 250 la 750 lei, precum si interzicerea accesului pe o perioada de 6 luni. Ascunderea fetei cu articole de Imbracaminte sau alte accesorii, cu intentia de a Impiedica identificarea se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1500 lei, precum si cu interzicerea accesului in sala pe o perioada de 1 an.

In dispozitivul Jandarmeriei brailene se vor afla si lucratori de la Politia Locala, I.P.J. Braila, I.S.U. Braila, dar si angajati de la firma de paza cu care echipa organizatoare are contract de prestari servicii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-