Published On: mie, Oct 31st, 2012

Fotoliul de consilier municipal i-a fost suflat, Paraschiva Paraschiv l-a inlocuit pe Vasile Iancu

Share This
Tags

* Organizatia Judeteana a Partidului Poporului legea Cojocaru (PP-LC) a decis demiterea lui Vasile Iancu si inlocuirea lui cu Paraschiva Paraschiv * Demiterea a fost stabilita in urma constatarii de grave incalcari ale statutului de catre fostul consilier Vasile *

La inceputul acestei luni, la Primaria Braila au fost depuse o serie de acte de catre conducerea PP-LC, in care se preciza demiterea din functia de consilier local a lui Vasile Iancu, acesta ocupand postul de presedinte al Organizatiei Municipale PP-LC Braila.

Luand act de documentele depuse, in cadrul sedintei de astazi a Consiliului Local Municipal, s-a supus la vot proiectul de hotarare care vizeaza “Incetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Vasile Iancu”, inlocuitoarea propusa fiind Paraschiva Paraschiv.

In adresa trimisa de Tache Ene, presedinte al Organizatiei Judetene Braila al PP-LC, era stipulat: “Pentru incalcari grave ale statutului, domnul Iancu Vasile a fost exclus din partid. In conformitate cu articolul 111 aliniatul <i> din Regulamentul de organizare sI functionare al CLM Braila, mandatul de consilier al acestuia inceteaza de drept. In locul acestuia, in Consiliul Local Braila propun persoana de pe locul 3 din liste, pe Paraschiva Paraschiv”.

Prea multe nu se stiu despre noua consiliera decat ca este trecuta de varsta de 55 ani si ca este pensionara, fostul post ocupat fiind la CFR Braila.

In urma votului in unanimitate, exprimat de 26 de consilieri municipali din cei 27 prezenti, un vot fiind impotriva, consilierul Paraschiva Paraschiv a fost desemnata ca reprezentant al CLM in Adunarea Generala a Actionarilor la SC “CET” SA Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-